6.kerület Eötvös utcában,106 nm-es lakás,60M

téglalakás 4 Szoba 2 Fürdõ 106 nm

Kapcsolat
 
 Lakás területe  106 nm
 Ára  60 M
 Ingatlan állapota  újszerű
 Emelet  1 em.
 Épület szintjei  4
 Fűtés  gázcirkó
 kényelem  dupla komfort
 Parkolás,tárolás  ház előtt,pince
 Kilátás  utcára néző
 Lift  van

 

Ügyvédi irodánk kizárólagos megbízást kapott az alább részletezett ingatlan értékesítésére:

Eladó a belváros VI. kerületében, az Eötvös utcában (kb. 50 méterre a Teréz körúttól), 24 lakásos sarok társasházban, egy 106 nm-es tégla lakás. Félkörfolyosós ház, LIFT van.

Az ingatlan az első emeleten található. A négy teljesen külön bejáratú szoba ablakai mind a mellékutcákra néznek, és rendkívül világosak.

Két fürdőszoba, két wc teszi duplakomfortossá. A helységek méretei, és elrendezésük a mellékelt alaprajzon láthatóak.

A tulajdonosok magyar állampolgárok, az ingatlant nem lakják, így gyorsan lebonyolítható az adás-vétel, és a birtokba adás.

Zárható, 3 nm-es saját pincerekesz is tartozik a lakáshoz. A bejárati ajtót dupla záras vasrács védi.

Saját víz, gáz, villany mérőórák.

Közös költség: 197 ft/nm/hó, azaz 20.882 Ft.

A lakás az alábbiakat tartalmazó friss felújításon ment keresztül:

Új válaszfalak és ajtónyílások kialakítása a komfortosabb, és élhetőbb terek kialakításához; új fűtésvezetékek kerültek kiépítésre a szintén most elkészült betonaljzatban elrejtve; radiátoros fűtésrendszer – gáz kombi cirkóval; víz-,csatorna vezetékek cserélve; elektromos vezetékek a mai kor szerinti duplán szigetelt réz kábelekkel; minden szobában tv, internet, telefon kiállások; 3 fázis bevezetve az elektromos hálózat mérőórájához (klímát és a nagy fogyasztó elektromos berendezéseket így már könnyen elbírja a hálózat), a szobák és egyéb helységek festése.

A felújítás családi okok miatt itt megállt, nem készült el teljes körűen. Ami még hátra van, az talán jobb is ha az új tulajdonos egyéni Ízlése szerint készül már el: parketta, járólap, csempe burkolatok, szaniterek megvásárlása, és elhelyezése.

A parketta, és hidegburkolatok lerakására árajánlatot már kaptak a tulajdonosok, és a munka elvégzésére a mesterek ideje is foglalva lett, így nem muszáj ezeket már keresni sem, egyelőre fenn vannak tartva. Természetesen ez nem kötelező. A vizes munkálatokra ez úgyszintén igaz (szaniterek, csaptelepek felszerelése. Ezek a munkálatok teljes egészében körülbelül 2-3 hét alatt elkészülhetnek, amikor a kiválasztott alapanyagok már a rendelkezésre állnak.

Az ingatlan árát ebben a készültségi fokában körülbelül 8-10 millió forinttal alacsonyabban határoztuk meg,  mint amennyi a teljesen felújított lakás piaci értéke lehetne. A meglévő munka árajánlatok, és anyagárak ismeretében a lakás felújítását ennek töredékéből be lehet fejezni! Így most kedvezőbb áron költözhet az új tulajdonos – a saját ízlése szerint kialakított – teljesen felújított otthonába.

Remek belvárosi lokáció:

A Teréz körút egy sarokra – 1 perc sétával elérhető. A Nyugati Pályaudvar 4 perc gyalog. Szintén 4-5 perc a 4-es és 6-os villamos, az M3-as Metró, M1-es földalatti, illetve számos busz és trolibusz járat. A dunapart, és a Margit-sziget 15 perc sétára ill. 3 villamos megállóra van. A Város liget szintén negyed óra gyaloglásnyira – végig haladva az Andrássy út fasora mellett.

A parkolás az itt lakók számára – a parkolási engedély kiváltását követően – a VI. kerület közterületein ingyenes.

Bővebb információt a 06/70-519-4577 és/vagy a 06/1-220-1286 telefonszámon kaphat,Kiss László ingatlan referenstől

A kapcsolat menüpontban kérdezhet,vagy visszahívást is kérhet.

Tekintse meg, a hasonló paraméterekkel rendelkező további kínálatunkat is a honlapon.

Share This